NGM

Az építőipr is felkészült a csok-ra

A kormány minőségi lépést vár az építőipartól, a szektornak is fel kell készülnie a növekvő igényekre.

2016.01.15 13:25MTI
hirdetés

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára, Lepsényi István az új otthonteremtési program építőipari hatásairól tartott sajtótájékoztatón kiemelte: a program nyújtotta lehetőségeknek maximális hatékonysággal, korszerű technikák és anyagok alkalmazásával kell megfelelni. Ehhez új munkaerőt kell felvenni, kiképezni, valamint kapacitásbővítést is szükséges végrehajtani, amiben állami támogatásra is számíthatnak a vállalatok - tette hozzá.

Az államtitkár szerint jogos elvárás az építőipar részéről is, hogy a gazdasági fejlődéssel együtt optimalizálódjanak a vállalkozási feltételek, és a támogatási lehetőségek jobb kihasználásával növekedjen a kereslet is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.