Szavaznak

Polgármestert és képviselőket is választanak vasárnap Magyarszentmiklóson

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a képviselő-testület még tavaly szeptemberben az önfeloszlatás mellett döntött.

2016.01.09 20:31MTI

Polgármestert és helyi képviselőket is választanak vasárnap a Zala megyei Magyarszentmiklóson - közölte a település körjegyzője pénteken az MTI megkeresésére.

Szekeres András elmondta: az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a képviselő-testület még tavaly szeptemberben az önfeloszlatás mellett döntött, miután megromlott a viszonya a polgármesterrel.

A településvezetői tisztséget két független jelölt szeretné elnyerni: Horváth Zoltán eddigi polgármester és Szabó Krisztián. A négy képviselő-testületi helyért hatan indulnak, valamennyien függetlenként. A községben 213-an szavazhatnak az időközi választáson - tette hozzá a körjegyző.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.