Állatkínzás

Szerszámnyéllel verték agyon a kutyát

Jogerősen egy-egy év felfüggesztett fogházbüntetésre ítélt a bíróság két férfit, aki szerszámnyéllel agyonvert egy kutyát Hajdúböszörményben.

2016.01.08 11:41MTI

Pocsai Edit hajdú-bihari főügyész közleménye szerint a kóbor kutyát szerszámnyél végére erősített dróthurokkal egy harmadik ember fogta be, de amikor el akarta vezetni, a két másik férfi szerszámnyéllel olyan erővel ütött egyet-egyet az állat fejére, hogy az a helyszínen elpusztult.

A Hajdúböszörményi Járásbíróság a vádlottakat társtettesként elkövetett állatkínzás vétségében találta bűnösnek, ezért őket egy-egy év fogházbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását két-két évi próbaidőre felfüggesztette - ismertette a jogerős ítéletet a főügyész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.