Ünnep

Csepelen folytatódik az Ökumenikus Segélyszervezet ételosztása

December 18-án kezdték meg hagyományos ünnepi ételosztást Budapesten.

2015.12.20 16:45MTI

Csepelen folytatódik hétfőtől az Ökumenikus Segélyszervezet adventi-karácsonyi ételosztása - tájékoztatta a szervezet vasárnap az MTI-t.

A karitatív szervezet szerdáig naponta ezer adag melegételt porcióz ki a XXI. kerületi Kossuth Lajos utca 138-148. közötti lakótömbbel szemközti területen hajléktalanoknak és rossz szociális körülmények között élő családoknak.

A szeretetvendégség feldíszített, fűtött sátorban, karácsonyi zenével is várja a rászorulókat - írták a közleményben.

Az Ökumenikus Segélyszervezet december 18-án kezdte meg hagyományos ünnepi ételosztását Budapesten. Péntektől vasárnapig a IX. kerületi Vágóhíd utca 13. melletti parkolóban várták a szervezet munkatársai, önkéntesei és támogatók a rászorulókat, a Pensio Minőségi Közétkeztetés Kft. által biztosított ételadagok osztásába közéleti személyiségek is bekapcsolódtak, illetve bekapcsolódnak.

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A segélyszervezet ünnepi akcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.