KBH

Kimagasló volt az érdeklődés a Közbeszerzési Hatóság konferenciáján

Az új közbeszerzési szabályozás címmel szakmai rendezvényt szervezett a Közbeszerzési Hatóság. Egy nap alatt több mint kétszázan jelezték a részvételi szándékukat, teltházas volt az e héten megtartott esemény.

2015.12.10 09:15ma.hu

Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke nyitotta meg Az új közbeszerzési szabályozás című szakmai fórumot, ahol hivatalosan is bejelentette, hogy a Hatóság a nagy érdeklődésre tekintettel tovább folytatja ingyenes rendezvénysorozatát az új közbeszerzési szabályok megfelelő alkalmazásának elősegítése érdekében.

Rigó Csaba Balázs - Fotó: Közbeszerzési Hatóság

A konferencián az érdeklődők a Közbeszerzési Hatóság szakértőitől hallhattak tájékoztatást az új közbeszerzési törvény kiemelt jelentőségű jogintézményeiről. Szó volt többek között a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárások és a szerződések teljesítésének, módosításának ellenőrzéséről, és az értékeléssel kapcsolatos újdonságokról. Téma volt a kizáró okok, az alkalmasság és az öntisztázás kérdésköre, illetve a Hatóság feladatait érintő további változások. Központi téma volt még az építési beruházásokhoz kapcsolódó információk, az építési beruházásokhoz kapcsolódó tervezői, illetve mérnöki szolgáltatások legfőbb jellemzői.

Fotó: Közbeszerzési Hatóság


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.