Adni öröm!

Iskolákban kezdett játékgyűjtésbe a Magyar Máltai Szeretetszolgálat

Több mint ezer iskolában kezdett karácsonyi játékgyűjtésbe a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) a szegény családokban élő gyerekek javára.

2015.12.01 04:30MTI

Győri-Dani Lajos, az MMSZ ügyvezető alelnöke az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában elmondta: a gyerekek megunt, kinőtt, de jó állapotban megőrzött játékaikkal járulhatnak hozzá a gyűjtéshez. Az adományokat a szervezet által fenntartott iskolákon, intézményeken keresztül juttatják el a nehezebb sorsú családoknak.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat emellett hajléktalanok ingyenes étkeztetésével, valamint elsősorban idősek javára történő élelmiszergyűjtéssel készül az ünnepekre.

Az Adni öröm! elnevezésű akció - amelynek keretében tavaly kétszáz tonna élelmiszert gyűjtöttek össze - december 16-án kezdődik országszerte több mint száz áruházban - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.