Hétfőn

Magyar-kínai egészségügyi befektetői konferencia Budapesten

Magyarországon először rendeznek ilyen jellegű konferenciát, amely mindazoknak kínál találkozási, kapcsolatteremtési, üzleti és társasági fórumot, akik az egészségügy-életmód területén érdekeltek.

2015.11.29 08:59MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Magyar-kínai befektetői konferenciát rendeznek hétfőn Budapesten, az eseményen a résztvevők egészséggel és életmóddal kapcsolatos projektekhez kereshetnek partnereket.

A rendezvény a két ország miniszterelnöke által 2014-ben aláírt kormányközi megállapodás részét képező gazdasági-egészségügyi terület fejlesztésének szellemében akarja segíteni a Magyarországon dolgozó kínai állampolgárok beilleszkedését, munkavégzését. Magyarországon először rendeznek ilyen jellegű konferenciát, amely mindazoknak kínál találkozási, kapcsolatteremtési, üzleti és társasági fórumot, akik az egészségügy-életmód területén érdekeltek.

A szervezők tájékoztatása szerint az eseményen várhatóan 150-en vesznek részt, így kínai befektetők, megvalósítható projekteket kínáló magyarországi üzletemberek, a hagyományos kínai és a nyugati orvoslás kiemelkedő szakemberei, továbbá a kínai-magyar üzleti kapcsolatok építésében érdekelt üzletemberek.

A tanácskozáson a résztvevők előadást hallhatnak egyebek mellett a magyar és kínai vállalkozások együttműködéséről, az új kínai befektetők tapasztalatairól, a kínai kormányzati lehetőségekről az európai befektetésekkel kapcsolatban, a magyar kormányzati törekvésekről a kínai kapcsolatok erősítéséért, az egészségipari együttműködési lehetőségekről és a hagyományos kínai gyógyászat magyarországi jövőjéről.

Emellett a rendezvényen elismeréseket adnak át a magyar-kínai orvosi-gyógyítói tevékenység példamutató végzéséért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.