TEK

A miniszterelnök lehetett a célpont?

Tasnádi László, a tárca rendészeti államtitkára a sajtótájékoztatón azt mondta: kormánytagot akart "kivégezni" a TEK által a hétvégén elfogott, azóta előzetes letartóztatásba helyezett két férfi. A szélsőséges nézeteket valló gyanúsítottak egy laza szerveződésű, "hadsereg" elnevezésű csoporthoz tartoztak

2015.11.27 23:00ma.hu

Bár a TEK-főigazgató eddig nem említette, a Blikk arról számolt be, hogy Orbán Viktort vette volna célba a szombaton elfogott két férfi, akiknél gépfegyvert is találtak. A miniszterelnök sajtósa nem kommentálta az értesülést - írja a hvg.hu.

A Blikk információját, azaz hogy magát a miniszterelnököt fenyegették meg a hatóságok szerint, akaratán kívül is megerősítette Hajdu János, a TEK főigazgatója, aki kedden arról beszélt, hogy azon személyek biztonsága miatt nyomoztak, akiket ők kiemelten védenek. Márpedig a TEK Orbán Viktor és Polt Péter legfőbb ügyész személyi védelméről gondoskodik, s miután a belügyminiszter kormánytagot említett célpontként, ebből is az következik, hogy Orbán Viktor volt a gyanúsítottak által fenyegetett személy. Ezt egyébként nem hivatalosan meg is erősítették a Blikknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.