Fogyasztóvédelem

Kigyulladhat az Indesit szárítógépe: visszahívják a termékeket

Biztonsági hiányosságokra figyelmeztet a cég: a 2004 április és 2015 október között gyártott és forgalomba hozott szárítógépei esetleges biztonsági és minőségi hiányosságai miatt ingyenes otthoni javítási akciót indít.

2015.11.26 08:03ma.hu
Indesit

A gyártó szerint a gépek jelentős része érintett lehet, aki kéri, annál ingyen elvégzik a javítást. A gyártó közleménye szerint amennyiben a termékeket nem javítják ki, előfordulhat, hogy a szárítás során keletkező pihék és szöszök hozzáérhetnek a fűtőelemhez, ami tüzet okozhat.

A cég arra kéri a magyar fogyasztókat is, hogy amennyiben 2004 április és 2015 október között vásároltak Hotpoint-Ariston és Indesit márkájú szárítógépet, az ingyenes otthoni javításért forduljanak az ügyfélszolgálathoz a 06 40 989 900 telefonszámon, vagy a biztonsági weboldalon (http://www.indesithotpointsafety.com/) a modell száma alapján rögtön ellenőrizhető is, hogy problémás gép van-e otthon. A vállalat azt mondja: a fogyasztók a javításig továbbra is használhatják az érintett termékeket abban az esetben, ha működés közben nem hagyják felügyelet nélkül azokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.