Elismerés

Építészeti nívódíjat kapott a Groupama Aréna

A Lakásvásár Médiacsoport különdíjában részesült a Market Építő Zrt., amely a Ferencváros labdarúgócsapatának stadionjával, a Groupama Arénával nevezett a Magyar Ingatlanszakmai Egyesület (a FIABCI Magyar Tagozata) által kiírt Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton.

2015.11.26 01:30MTI

Az építőipari vállalat szerdai közleménye szerint a szakmai zsűri a kiírásnak megfelelően a három legjobb helyezettet díjazta, továbbá a pályázók a támogató szakmai szervezetek különdíjaiért is versenyeztek. Ez utóbbiak közül a Lakásvásár Médiacsoport az "FTC Stadion színvonalas megvalósításáért" ítélte oda különdíját a Market Építő Zrt-nek. A nyertesek képviselhetik Magyarországot a FIABCI World Prix d'Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíjpályázaton.

"Hazai és nemzetközi viszonylatban már számos elismerés bizonyítja, hogy egy rendkívüli, multifunkcionális létesítményt alkottunk, melyre mindannyian büszkék lehetünk" - mondta a díj elnyerése kapcsán Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. vezérigazgatója.

A tavaly augusztusban átadott Groupama Aréna az egyik legjelentősebb elismerést júniusban kapta, akkor az újonnan épült stadionok kategóriájában lett első a TheStadiumBusiness Awardson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.