Szavaztak

A korábbi polgármester nyerte az időközi választást Decsen

Antal Zsolt, korábbi független polgármester nyerte vasárnap az időközi választást a Tolna megyei Decsen.

2015.11.23 07:54MTI

A helyi választási iroda vezetője, Dobai Sándor elmondta: Antal Zsolt 1438, Gondi Klára 430, Herbert Éva 61 szavazatot kapott.

A 3337 választásra jogosult közül 1959-en szavaztak a három független jelöltre, 30 szavazat érvénytelen volt - tette hozzá. Közlése szerint a képviselőjelöltekre leadott szavazatok összesítése még nem fejeződött be; a választáson 14 független, két MSZP-s jelölt és a Tolna Megyei Független Roma Civil Egyesület egy képviselő-jelöltje indult.

A 3800 lakosú településen azért rendezték az időközi választást, mert augusztusban a hattagú testület feloszlatta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.