Terrorizmus

Szakértő: a biztonságért tenni kell

A béke nem magától létezik...

2015.11.22 09:47MTI

A biztonság nem egy adottság, azért sokat kell dolgozni - mondta Marsai Viktor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója szombat este az M1 aktuális csatorna műsorában, ahol az Európát elérő terrorfenyegetettségről kérdezték.

A szakértő megjegyezte: a politikai döntéshozóknak lépéseket kell tenniük a biztonság fokozása érdekében, amelybe beletartozhat a védelmi kiadások növelése, vagy a titkosszolgálatok megerősítése.

A fő kérdés szerinte ugyanakkor az, hogy az európai állampolgárok miként viszonyulnak például a párizsi véres eseményekhez, és rájönnek-e arra, hogy a béke nem magától létezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.