Illegális bevándorlás

Orbán "csodablablának" tartja az "európai megoldás"-t

Szerinte nem európai, hanem nemzeti megoldás kell.

2015.11.20 08:22MTI
MTI Fotó: Mohai Balázs

Európai helyett nemzetállami megoldásokra van szükség az illegális bevándorlás kérdésében Orbán Viktor miniszterelnök szerint.

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádióban "csodablablának" nevezte azt a kijelentést, hogy "európai megoldásra van szükség". Szerinte ugyanis a sok tagállami megoldásból adódik össze az európai.

A kötelező kvótákkal kapcsolatban megerősítette: a magyar álláspont szerint a kvótarendszert mindenképpen el kell lehetetleníteni.

Orbán Viktor azt is mondta, hogy az európai vezetők és az európai emberek józan esze közötti, folyamatosan növekvő szakadék egyre inkább destabilizálja a kontinenst.

A miniszterelnök szerint eljött az ideje annak is, hogy ismét feltegyék az EU alapkérdéseit. Kilátásba helyezte, hogy hozzá kell nyúlni az EU-t létrehozó alapszerződéshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.