A település korábbi vezetője elhunyt

Időközi polgármester-választást tartanak Botpaládon

A voksolást azért kell megtartani a magyar-ukrán határ mellett fekvő 740 lelkes községben, mert a település korábbi vezetője, Gyurkó András (független) augusztusban elhunyt.

2015.11.18 15:15MTI

Időközi polgármester-választást tartanak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Botpaládon vasárnap - közölte a település Tiszabeccsel közös önkormányzati hivatalának jegyzője szerdán az MTI-vel.

Báthori Gábor elmondta, a voksolást azért kell megtartani a magyar-ukrán határ mellett fekvő 740 lelkes községben, mert a település korábbi vezetője, Gyurkó András (független) augusztusban elhunyt.

A tisztségért hat jelölt indul, Irényi Zoltán, Dobos Zoltán, Gyurkó László, Szentesiné Liszák Mária és Lukács József függetlenként, míg Nagy István a Munkáspárt színeiben méretteti meg magát.

A szavazásra jogosult 647 választópolgár reggel hat és este hét óra között adhatja le voksát a község művelődési házában kialakított szavazókörben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.