Előzetesben a férfi

Edzés helyett összeverekedtek

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki egy edzés során összeverekedett egyik társával, majd másnap az utcán is megtámadta edzőpartnerét Mezőtárkányban.

2015.11.16 13:58Havariapress

A Heves megyei településről pénteken délelőtt kértek rendőri segítséget, mert a falu egyik utcájában egy járókelő megállított egy általa ismert autóst; előbb több ütéssel beverte a kocsi ablakát, majd a járműből kiszálló vezetőre is rátámadt.

A gyalogos ekkor a nála lévő farúddal kezdte ütlegelni a feltartóztatott helyi lakost, és többször felé is szúrt az eszközzel.

A kiérkező rendőrök előállították az ugyancsak helyi lakos dühöngőt a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, ahol kiderült, hogy a támadásnak már volt előzménye, előző este ugyanis a két férfi között szóváltás, majd dulakodás alakult ki a helyi konditeremben.

Az edzőtermi csetepaté miatt az autójában megtámadott 24 éves férfi ellen is eljárás indult, garázdaság gyanújával, támadóját viszont kétrendbeli garázdasággal és testi sértéssel gyanúsították meg, ami miatt az illetékes bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.