Magyar Közlöny

Völner Pál lett az Igazságügyi Minisztérium államtitkára

A miniszterelnök javaslatára Völner Pált nevezte ki a köztársasági elnök az Igazságügyi Minisztérium államtitkárává.

2015.10.13 19:58MTI

A közlönyben megjelent határozat szerint Völner Pál október 9-ei hatállyal tölti be az államtitkári posztot.

A közlönyben az is olvasható, hogy Répássy Róbertet, az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát - szintén a miniszterelnök javaslatára - a köztársasági elnök felmentette tisztségéből október 8-ai hatállyal.

Trócsányi László igazságügyi miniszter a hónap elején Miskolcon, egy konferencia után tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy meg volt elégedve Répássy Róbert szakmai munkájával és tisztességével, a miniszterelnök azonban új politikai feladatokat bízott a minisztériumra, és ehhez új szereplőre van szükség.

Répássy Róbert egy héttel később az M1 aktuális csatornának azt nyilatkozta, hogy a következő időszakban képviselői munkáját tekinti fő közéleti tevékenységének, de reméli, hogy dolgozhat majd igazságügyi, törvényalkotási területen, mert azt szereti csinálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.