ORFK

Illegális bevándorlás: elérte a 350 ezret a számláló

Szombaton az országban 7907 illegális bevándorlóval - ebből a magyar-szerb határszakaszon 12, míg a magyar-horvát határszakaszon 7894 emberrel - szemben intézkedett a rendőrség.

2015.10.11 11:12MTI

Mintegy 350 ezer illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök szombatig - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján vasárnap.

Magyarország schengeni külső határain 349 ezer 840 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök január elseje óta - olvasható a police.hu oldalon.

Közölték: szombaton az országban 7907 illegális bevándorlóval - ebből a magyar-szerb határszakaszon 12, míg a magyar-horvát határszakaszon 7894 emberrel - szemben intézkedett a rendőrség.

A magyar-szerb határszakaszon szeptember 15. óta 674 ember ellen indítottak büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.