Programajánló

Kisállatokat lehet örökbe fogadni Biatorbágyon szombaton

Az érdeklődők a szakemberektől tájékozódhatnak a felelős állattartásról, de ingyenes állatorvosi tanácsadást is igénybe vehetnek.

2015.10.09 08:06MTI
freedigitalphotos.net/adam

Kisállatokat lehet örökbe fogadni szombaton a biatorbágyi Premier Outlet Centerben, amely így akarja népszerűsíteni a felelős állattartást és felhívni a figyelmet az állatvédelem fontosságára.

Az idén 11 éves üzletközpont hétvégi, születésnapi programjai között kiemelt szerepet kap a felelős állattartás és az állatvédelem. Szombaton több állatvédő szervezet is kitelepül a biatorbágyi helyszínre, így az érdeklődők a szakemberektől tájékozódhatnak a felelős állattartásról, de ingyenes állatorvosi tanácsadást is igénybe vehetnek.

A tájékoztatás mellett az örökbefogadás is nagy hangsúlyt kap: a résztvevő állatmenhelyek jóvoltából számos gazdára váró négylábúval is lehet találkozni a helyszínen - olvasható a szervezők közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.