Nincs megalapozott gyanú

Szabadlábra helyezték a G. Lajos-ügy egyik gyanúsítottját

A Budapest Környéki Törvényszék pénteken megszüntette a G. Lajos-ügy egyik gyanúsítottjának előzetes letartóztatását és elrendelte szabadlábra helyezését

2015.10.02 16:55MTI

A másodfokú bíróság indoklása szerint G. B. esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. Az ügyben érintett G. Lajos zenész és a harmadik gyanúsított esetében helybenhagyták az elsőfokú bíróság végzését, így ők előzetesben maradnak.

A Budaörsi Járásbíróság szeptember 24-én rendelte el egy hónapra a zenész és két előzetes letartóztatását, akiket vesztegetés és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség. A végzés ellen a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be.

Az ügyészség korábban azt közölte, hogy a gyanú szerint egy mocsai lakóházban és egy tatai appartmanparkban éveken át méretlenül vételezték az áramot, a vizet és a gázt, majd megvesztegették az ellenőröket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.