Illegális bevándorlás

Másfél év felfüggesztett börtönre ítéltek egy magyar embercsempészt

Jogerősen másfél év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt a Kőszegi Járásbíróság egy magyar embercsempészt, akit mellékbüntetésül három évre kitiltott Vas megyéből.

2015.10.02 13:11MTI

Simon József megyei főügyész tájékoztatása szerint a vádlott szeptember 5-én külföldi állampolgárokat szállított a magyar-osztrák határhoz, Lövő és Ólmod térségébe. Az illegális bevándorlók a zöldhatáron keresztül át is jutottak Ausztriába, a férfit azonban később elfogták a Kőszegi Rendőrkapitányság járőrei.

Hozzáfűzte: a bíróság a váddal megegyezően állapította meg a tényeket, és a férfit - aki anyagi ellenszolgáltatás fejében szállította a határhoz a migránsokat - embercsempészet bűntettében bűnösnek mondta ki. Az ítélet jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.