Illegális bevándorlás

Az éjszakai vonatokkal mintegy 3700-an érkeztek Hegyeshalomra

Az elmúlt napokhoz képest sokkal több volt a nő és a gyermek, akik éhesek voltak, továbbá többen torokfájásra panaszkodtak, ezért gyógyszereket is kaptak.

2015.10.01 13:52MTI
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Az éjszakai vonatokkal mintegy 3700 migráns érkezett Hegyeshalomra - számolt be az M1 aktuális csatorna tudósítója csütörtök délelőtt.

A beszámolóból kiderült, hogy a most érkezett migránsok között az elmúlt napokhoz képest sokkal több volt a nő és a gyermek, akik éhesek voltak, továbbá többen torokfájásra panaszkodtak, ezért gyógyszereket is kaptak. A vöröskereszt tájékoztatása szerint az éjszaka mintegy ötezer szendvics, háromezer liter víz és egy mázsa gyümölcs fogyott el.

Az M1 tudósítója arról is beszámolt, hogy rövidesen mintegy 1200 migránssal újabb szerelvény érkezik Gyékényesről a hegyeshalmi vasútállomásra.

Közben az osztrák-magyar határon újabb ellenőrzésbe kezdtek a rendőrök. Az M1 információi szerint embercsempészeket keresnek az osztrák rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.