Egyre szélesebb a paletta

Bővül a MinDig TV Extra

Októberben tovább bővül az Antenna Hungária lakossági szolgáltatása.

2015.10.01 13:47MTI

Októbertől vezetékes internet-, valamint mobil hang- és internetcsomagok is elérhetők az Antenna Hungária (AH) lakossági szolgáltatásában, a MinDig TV Extrában - mondta Kápolnai András, a távközlési szolgáltató vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hozzátette: novembertől változnak a televíziós csomagok is, ezáltal a digitális földfelszíni platformon 58 csatorna lesz elérhető, amelyek közül a 25 legnézettebb magyar nyelvű mindegyike megtalálható lesz a kínálatban.

Emellett az AH ősszel bővíti a személyes ügyintézés lehetőségét is, az év végéig 7 újabb ügyfélszolgálati iroda nyílik országszerte. A társaságnak jelenleg 3 ügyfélszolgálati irodája van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.