Szavaztak

Végh Tamásné lesz Óbudavár polgármestere

A községben azért rendeztek időközi választást, mert Bodor Antal, aki ötödik ciklusát töltve, 1998 óta irányította a települést, elhunyt.

2015.09.27 21:08MTI

Végh Tamásné független jelölt nyerte az időközi polgármester-választást vasárnap a Veszprém megyei Óbudaváron - tájékoztatta a Zánkai Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzője az MTI-t.

Hajba Csabáné elmondta, hogy a választáson ketten indultak, Végh Tamásné 19, a szintén független Pintér László 16 szavazatot kapott. Végh Tamásné társadalmi megbízatásúként tölti majd be a posztot.

A 68 lakosú településen a 47 választásra jogosult közül 35 mentek el szavazni, érvénytelen szavazat nem volt - közölte.

A községben azért rendeztek időközi választást, mert Bodor Antal, aki ötödik ciklusát töltve, 1998 óta irányította a települést, elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.