Illegális bevándorlás

4500 migránst szállítottak el az éjjel az osztrák határhoz; újraindulhatnak a nemzetközi vonatok

Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár arról számolt be, jelenleg is ülésezik az operatív törzs.

2015.09.05 09:36MTI

Mintegy 4500 migránst szállítottak el az éjjel az osztrák határhoz buszokkal - jelentette be Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szombat reggel sajtótájékoztatón.

Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pedig arról számolt be, jelenleg is ülésezik az operatív törzs, amely megállapította, hogy a Keleti pályaudvaron levő állapotok lehetővé teszik azt, hogy korábbi menetrend szerint újrainduljanak a nemzetközi vonatok is.

MÁV: újraindult a nemzetközi forgalom a Keleti pályaudvarnál

Újraindult a nemzetközi vonatforgalom a Keleti pályaudvaron szombat reggel 9 órakor - közölte Lőcsei Virág, a MÁV-csoport szóvivője az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

Tájékoztatása alapján a vasúttársaság hangosbeszélőn magyar és angol nyelven is folyamatosan tájékoztatja az utasokat az induló és érkező járatokról. A szóvivő arra figyelmeztetett, hogy szombaton még számítani lehet kisebb fennakadásokra, késésekre a nemzetközi vonatközlekedésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.