Zökkenőmentes

Illegális bevándorlás - A győri fővonalon hajnalban megindult a belföldi vonatforgalom

Rendőrségi intézkedés miatt péntek késő estétől átmenetileg mindkét vágányon leállt a forgalom Tatabánya és Szárliget között.

2015.09.05 07:27MTI
MTI Fotó: Balogh Zoltán

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal mindkét vágányán megindult a belföldi vonatforgalom szombat hajnalban - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Felidézték, pénteken négy óra előtt rendőrségi intézkedés miatt Bicske és Szárliget között szünetelt a vonatforgalom mintegy háromnegyed órán át, ezért a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon jelentős késések alakultak ki. Majd rendőrségi intézkedés miatt péntek késő estétől átmenetileg mindkét vágányon leállt a forgalom Tatabánya és Szárliget között, ezért vonatpótló buszok szállították az utasokat, és tovább növekedtek a késések a fővonalon.

Szombaton a reggeli órákban már kezd helyreállni a menetrend szerinti közlekedés a győri fővonalon, de esetenként előfordulhatnak 5-15 perc körüli késések.

A Mávinform kitért arra is, hogy Budapestről Nyugat-Európába tartó közvetlen nemzetközi vonatok továbbra sem közlekednek, így a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon sem járnak még a nemzetközi járatok. Az Ausztriába tartó nemzetközi vonatok Hegyeshalomból indulnak, és oda is érkeznek - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.