Illegális bevándorlás

Egyelőre nem indul el a migránsvonat

Beengedték a migránsokat a budapesti Keleti pályaudvar csarnokába csütörtök reggel, de egyelőre nem indult el az a Sopronba tartó vonat, amire a migránsok felmásztak.

2015.09.03 10:26MTI

A vasúti tájékoztató rendszer szerint a Savaria-Scarbantia intercity vonat 10.10-kor indult volna Sopronba, de nem indult el menetrend szerint.

A hangosbemondó folyamatosan tájékoztat, hogy a Nyugat-Európába induló nemzetközi járatokat törölték, a belföldiek azonban elindulnak.

A belföldi vonatok a menetrend szerint közlekednek, a hangosbeszélő folyamatosan tájékoztatja az utazókat az induló és érkező szerelvényekről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.