Tiltakoztak

Illegális bevándorlás - Tiltakozó jobbikosokat állítottak elő

Szerintük rövid időn belül nem lehet olyan viszonyokat teremteni, amelyek alkalmas lenne a Keleti pályaudvarnál kialakult kaotikus állapotok feloldására.

2015.09.02 18:33MTI

A Jobbik közleménye szerint előállították azokat a tagjaikat és aktivistáikat, akik blokád alá vonták a tervezett Verseny utcai központi, ideiglenes szociális ellátó intézmény helyszínét. A ma.hu-hoz szerdán eljuttatott közleményében az ellenzéki párt budapesti szervezete azt írta: szerintük rövid időn belül nem lehet olyan viszonyokat teremteni, amelyek alkalmas lenne a Keleti pályaudvarnál kialakult kaotikus állapotok feloldására.

Értékelésük szerint amíg nem valósul meg az általuk javasolt teljes határzár, és nem készülnek el a visszafordító állomások, addig a vonatközlekedés átszervezésével működtetni kell a Keleti pályaudvart annak érdekében, hogy az illegálisan ott tartózkodó bevándorlók mihamarabb elhagyhassák az országot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.