Felsőoktatás

Demonstráltak a diákok a Corvinus-SZIE összevonás miatt

A hallgatók azért tüntettek, hogy jelezzék, nem értenek egyet a Corvinus budai karainak a gödöllői SZIE-hez csatolásával.

2015.09.01 17:06MTI

Az államtitkár sajtótájékoztatója előtt egyetemi hallgatók szervezésében demonstráció kezdődött a minisztérium Akadémia utcai épületénél. A hallgatók azért tüntettek, hogy jelezzék, nem értenek egyet a Corvinus budai karainak a gödöllői SZIE-hez csatolásával. A tüntetésen mintegy 250-300-an vettek részt, nagyrészt hallgatók, de oktatók és a három érintett kar dékánjai is megjelentek.

M. Szilágyi Kinga, a tájépítészeti kar dékánja újságírói kérdésre azt mondta: minden egyetemi átszervezés súlyos visszaesést jelent az oktatási programokban, a hallgatók pedig ragaszkodnak a corvinusos diplomához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.