Siker!

A NÉBIH csapata nyerte a 20. Magyar Borok Útja Ralit

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) csapata nyerte a vasárnap véget jubileumi, 20. Magyar Borok Útja Ralit.

2015.08.31 03:30MTI

A Gyöngyös főterén megtartott eredményhirdetésen kiderült, hogy a Fekete László, Polyóka Mihály, Tóth Róbert alkotta győztes trió mögött Horváth Zoltán, Pásztor Tamás duó lett a második, míg a harmadik helyet Turcsi Zsolt, Sudár András és Molnár Attila szerezte meg. A női kategóriában szintén a NÉBIH egysége - Gyenes Viktória, Vaspöri Eszter és Erdei Krisztina - végzett az élen.

A fair-play díjat Orodán Sándor, a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének elnöke és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője érdemelte ki. A kettős szombaton előkelő pozícióból, a versenyt hátrahagyva kocsijával felvett egy stoppos kisfiút, akinek édesapja a nagy hőségben gyalogtúrázás közben rosszul lett a kiszáradástól. Az összes vizét a gyermekeinek adó férfit Győrfiék előbb megitatták, majd hazaszállították, így viszont a verseny több állomását kénytelen voltak kihagyni.

A díjakat Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, valamint a rali két társelnöke, Regőci Attila és Megay Róbert Péter adták át.

Az ország borvidékeit, a borkultúrát, valamint a falusi turizmust népszerűsítő ralin idén 100 autó és 230 versenyző vett részt, akik a hosszú hétvégén a tokaji, az egri és a mátrai borvidék pincészeteit látogatták meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.