Marasztallják az ellenzéket

MSZP: ne vonuljon ki a Fidesz és a KDNP Gyurcsány felszólalásánál

Az MSZP-frakció arra kéri a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőit, hogy ne vonuljanak ki a parlamenti ülésteremből Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfői, napirend előtti, a válsághelyzet ellen szükséges intézkedésekről szóló felszólalásakor - tájékoztatta a párt képviselőcsoportja az MTI-t.

2008.10.13 13:03MTI

A válsághelyzet elleni intézkedések meghozatala, a pénzügyi rendszer elleni támadások kivédése a parlament lépéseit is szükségessé teszi. Ezekről szól ma napirend előtt a miniszterelnök parlamentben - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
 
"Kérjük a Fidesz és a KDNP képviselőit, a parlament megnövekedett felelőssége miatt ezúttal függesszék fel a szokásos gyakorlatot, és legyenek jelen e különösen fontos kérdés megvitatásánál"- írták. Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője kéri Szili Katalin házelnököt, hogy "a házbizottságon és a parlament ülésén kezdeményezze és kérje ezt az Országgyűlés valamennyi képviselőcsoportjától" - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.