Emmi

Felmentését kérte az egészségügyi államtitkár

Augusztus 31-ei hatállyal felmentését kérte Zombor Gábor, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára.

2015.08.27 10:50MTI

A közlemény szerint Zombor Gábor személyes és családi okokra hivatkozva távozik.

Az egészségügyért felelős államtitkárságot ideiglenesen Beneda Attila helyettes államtitkár irányítja. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hamarosan javaslatot tesz a miniszterelnöknek az egészségügyi államtitkár személyére vonatkozóan - írták. "A miniszter sajnálattal veszi tudomásul, hogy egy nagy szakmai tudással rendelkező szakember távozik az egészségügy éléről" - olvasható az Emmi közleményében.

Balog Zoltán 2014 júniusában, az új kormány alakításakor kérte fel egészségügyért felelős államtitkárnak Zombor Gábort.

Zombor Gábor 2006 óta országgyűlési képviselő a Fidesz frakciójában, 2014 májusától az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.