Lakat kerül a legendás helyre

Vége a Jégbüfének

Legendás budapesti helyre kerül lakat: az ikonikus üzlet augusztus 29-én, szombaton nyit ki utoljára.

2015.08.25 15:23ma.hu
Tumblr.com

1952-ben nyílt fővárosi cukrászda ugyanis a héten bezár – tudta meg az Origo. Kiürítik az egész épületet, azaz a Párisi Udvarban még megtalálható összes üzlet lehúzza a rolót,  a palotát tavaly megvásárló Mellow Mood Group ugyanis hamarosan megkezdi az épület felújítását. A fejlesztők vendéglátóhelyeket, rendezvényhelyszínt és ötcsillagos apartmanhotelt álmodtak a helyszínre. Az épületet a műemléki előírások szerint újítják fel.

A lap információi szerint a Jégbüfé tulajdonosa szeretne a környéken maradni, de olyan drágák a bérleti díjak, hogy egyelőre nem talált másik helyszínt. Az ikonikus üzlet augusztus 29-én, szombaton nyit ki utoljára,  akkor akciókkal várja a vásárlókat, hogy kiárusítsa a megmaradt készletet. Ezután is elérhetőek lesznek a termékek, csak nem a Ferenciek terén, hanem a Fény utcai üzletben. Utóbbi helyen azt mondták, a berendezést is hozzájuk viszik át, és még nem tudják, megnyit-e valaha újra a belvárosi cukrászda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.