Illegális bevándorlás

Csaknem kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban

83 bangladesi, 1 Sri Lanka-i, 8 nigériai, 2 gambiai, 7 indiai, 50 afgán, 33 pakisztáni, 13 iráni, 2 szenegáli és 155 szíriai állampolgárt tartóztattak fel.

2015.08.25 09:25MTI
Forrás: Youtube (RTL)

Negyvenhárom csoportban 1930 illegális bevándorlóval - köztük 309 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén hétfőn - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.

Szenti Szabolcs elmondta: a legnagyobb csoportot éjjel 11 óra után fogták el Szeged külterületén. Ott 83 bangladesi, 1 Sri Lanka-i, 8 nigériai, 2 gambiai, 7 indiai, 50 afgán, 33 pakisztáni, 13 iráni, 2 szenegáli és 155 szíriai állampolgárt tartóztattak fel, ügyükben idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Országosan hétfőn tiltott határátlépés miatt 2093 embert fogtak el a rendőrök és 6 fővel szemben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás - közölte a police.hu-n kedden az ORFK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.