A KDNP a bérbefagyasztást nem támogatja

Fideszes nem az adócsökkentés elhalasztására

A Fidesz nem támogatja az adócsökkentés elhalasztását, a KDNP pedig nem ért egyet a bérbefagyasztással - derült ki a két párt parlamenti frakcióvezetőjének nyilatkozatából pénteken, a kormányfő és a jegybankelnök kezdeményezte egyeztetés után.

2008.10.10 19:07MTI

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta: a szakértők szerint a pénzpiaci válság akkor csaphat át reálgazdasági válságba, ha a gazdaság nem kap sürgősen pénzt. 

A gazdaság úgy tud a legkönnyebben pénzhez jutni, ha eleve ott marad a pénz, azaz adócsökkentésre van szükség - tette hozzá. Semjén Zsolt, a KDNP frakcióvezetője szerint egyértelműen arról van szó, hogy bérbefagyasztásra készül a kormány, vagyis a bérből és fizetésből élő emberekkel akarja megfizettetni a terheit mindannak, ami történik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.