Illegális bevándorlás

Kiskunhalason menekültügyi befogadóközpont épül

A beruházás megvalósításával összefüggő hatósági ügyeket a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűvé nyilvánította a Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent kormányrendelet szerint.

2015.08.06 19:07MTI

A Kiskunhalas Menekültügyi és Migrációs Központ a Szegedi út 73-75. szám alatti ingatlanon épül meg.

A kormányrendelet értelmében a beruházással kapcsolatban nem kell építészeti-műszaki tervtanácsi véleményt beszerezni, nem kell településképi véleményezési eljárást lefolytatni és településképi bejelentési eljárásnak sincs helye.

A koordinációs feladatok ellátásával a kormány a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezetőjét bízza meg.

A beruházás hivatalos közbeszerzési tanácsadója, lebonyolítója és építési műszaki ellenőre kizárólagos joggal a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.