Illegális bevándorlás

Egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy szerb embercsempészt

Jogerősen egy év börtönbüntetésre ítélt a Kiskunhalasi Járásbíróság egy 30 éves szerb embercsempészt, büntetésének végrehajtását azonban két évre felfüggesztette és kiutasította az országból.

2015.07.28 10:28MTI

Négyessyné Bodó Marianna ügyész közleménye szerint a szerb férfi ismeretlen megbízóitól egy furgont vett át, amellyel július 22-én a kelebiai határátkelőhelyen belépett Magyarországra. Feladata az volt, hogy a Kelebián várakozó húsz, úti okmányokkal nem rendelkező migránst fizetség ellenében Ausztriába vigye.

Kelebia közelében a rendőrök a gépjárművet feltartóztatták, majd a vádlottat a bevándorlókkal együtt elfogták.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség még az őrizet ideje alatt bíróság elé állította a férfit, és a Kiskunhalasi Járásbíróság két nap alatt meghozta az ítéletet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.