Jótékonyság

Több mint 40 millió forint adományt kapott a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a jótékonysági est bevételét főként egészségügyi programjára fordítja.

2015.07.27 21:51MTI

Negyvennégy millió forintot meghaladó összeg gyűlt össze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat számára azon a jótékonysági árverésen, amelyen a Kecskeméten elsőként legyártott Mercedes-Benz CLA Shooting Brake modellt Lewis Hamilton Forma-1-es pilóta vásárolta meg 28 millió forintért.

Az aukción kívül 30 millió forintért kelt egy másik különleges autó is, így összesen 44 113 000 forintot gyűjtött össze a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára a vállat. Lewis Hamilton saját overallját is felajánlotta a szervezet számára, amely később valószínűleg egy hasonló aukción talál majd gazdára - adta hírül a cég MTI-hez eljuttatott közleménye.

A Forma-1 Magyar Nagydíj előtt megrendezett jótékony célú aukción több mint húsz tétel került kalapács alá, sportszövetségek és vállalatok különleges és értékes tárgyakkal, ereklyékkel járultak hozzá az aukció sikeréhez.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a jótékonysági est bevételét főként egészségügyi programjára fordítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.