Illegális bevándorlás

Kormányszóvivő: a válaszadók elsöprő többsége egyetértett a konzultáción megfogalmazottakkal

A több mint egymillió válaszadó elsöprő többsége egyetértett az illegális bevándorlásról szóló nemzeti konzultációban megfogalmazott állításokkal a kormányszóvivő értékelése szerint.

2015.07.27 16:14MTI
MTI/Máthé Zoltán

Kovács Zoltán hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette, az emberek hasonlóan gondolkodtak a 12 kérdésről, s az összegzés szerint - a nagyszabású ellenkampány ellenére - elhanyagolható az elutasító válaszok aránya.

A konzultációs kérdőívet visszaküldők egyértelműen foglaltak állást amellett, hogy mind európai, mind magyar szinten szigorúbb szabályozásra van szükség, arra, hogy ennek a modernkori népvándorlásnak, iletve az illegális határátlépésnek gátat kell vetni - mondta a kormányszóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.