Ónos eső után

Mavir: befejeződött a tavaly megsérült távvezetékek felújítása

Az átviteli hálózat Gödöllő térségében összesen majdnem 14 kilométer hosszan sérült meg és a helyreállítás 38 távvezeték-oszlopot érintett.

A jég brutális pusztítása a budai hegyekben >>> képgaléria

2015.06.30 14:04MTI
KATT még több képért, most hűsítőleg fognak hatni!

Befejeződtek a tavaly decemberi rendkívüli időjárás miatt megsérült villamos távvezetékek helyreállításához szükséges építési munkák - tájékoztatott a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. kedden.

A társaság közleményében felidézte, hogy ónos eső miatt tavaly december 1-jén éjszaka megsérült az Ócsa-Zugló 220 kilovoltos és az Albertirsa-Göd 400 kilovoltos távvezeték. Előbbi vezetéket május 17-én, míg az utóbbi vezetéket június 29-én helyezték újra üzembe.

Az átviteli hálózat Gödöllő térségében összesen majdnem 14 kilométer hosszan sérült meg és a helyreállítás 38 távvezeték-oszlopot érintett.

A Mavir szerint a magyar átviteli hálózat megbízhatóságát mutatja, hogy a vezetékek kiesése alatt is zavartalan volt a villamos energia ellátás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.