Tunézia

Helyesbített a MUISZ: az utazási irodák az utazási szerződés szerint járnak el visszamondás esetén

A tunéziai utakat szervező irodák az utazási szerződés szerint járnak el visszamondás esetén, a részvételi díjat akkor fizetik vissza, ha nem indul charterjárat az adott úticélra.

2015.06.29 17:09MTI

Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) alelnöke hétfőn elmondta: a befizetett részvételi díj nem jár vissza lemondás esetén, de az irodák - a Kartago Tours, a Neckermann, a Taurus Reisen és a Sun and Fun - felajánlottak az utasoknak más úticélra vagy későbbi indulásra módosítási lehetőséget, általában Törökországba, Görögországba, Bulgáriába vagy Egyiptomba. Az irodák lemondás esetén akkor fizetik vissza a részvételi díjat, ha nem indul charterjárat az adott úticél felé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.