Szakszervezet

Ügyészségi vizsgálatot kértek Gaskó gazdálkodása miatt

Ügyészségi vizsgálatot kért a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás volt elnöke, Gaskó István alatti gazdálkodása miatt a szervezet elnöki jogköreit ideiglenesen betöltő Bárány Balázs, aki emellett rágalmazásért büntető feljelentést is tett Gaskó ellen.

2015.06.29 09:01MTI

Bárány Balázs a Magyar hírlapnak elmondta: az elnöki feladatok átvétele után szembesült azzal, hogy sok minden érthetetlen számára a szakszervezet anyagi helyzetével kapcsolatban.

Mint hozzátette: Gaskó nem adott magyarázatot a szövevényes ügyekkel kapcsolatos kérdéseire. Bárány a szakszervezet nevében a VDSZSZ Szolidaritást, illetve Halasi Zoltán elnökjelöltet rágalmazó kijelentései miatt jelentette fel Gaskót. A volt szakszervezeti vezetőt a májusi tisztújító kongresszuson nem választották újjá, korábban huszonöt évig töltötte be az elnöki posztot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.