Durvul a sztori

Bárkit és mindenkit beperel Pákh Imre a Golgota miatt

Nem csak a magyar államot pereli be, hanem a Golgota védetté nyilvánításában szerepet játszó személyeket is nemzetközi bíróság elé citálja Pákh Imre, ha rövid idő belül nem lesz békés megegyezés.

2015.06.26 09:20ma.hu

Pákh Imre a Figyelőnek elmondta, hogy azonnal hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni, s akár öt percen belül megegyezni, de az erőszaknak nem enged. Ha békésen nem megy, akkor amerikai és német bíróságokhoz fordul, hogy igazának érvényt szerezzen.

A magyar származású amerikai műgyűjtő közölte, hogy felvette a kapcsolatot az egyik legnevesebb, műkincsekre szakosodott amerikai ügyvédi irodával.

Mint ahogyan arról korábban a ma.hu is beszámolt,
a Miniszterelnökség a Pákh Imre tulajdonát képező Golgota című Munkácsy festmény védetté nyilvánítását kezdeményezte, miután a Magyar Nemzeti Bank nem tudott megegyezni a vételárról a tulajdonossal. Pákh Imre 9 millió dollárt kért, a jegybank 6 millió dollárt ajánlott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.