Döbbenet az MSZP frakcióban

A hírekből tudták meg, hogy kilenc képviselő kilép az óbudai MSZP-ből

Az MSZP III. kerületi frakciójának tagjaiként megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy kilenc képviselőtársunk az MTI-n keresztül jelentette be kilépését képviselőcsoportunkból és ezzel egyidejűleg új frakciójuk megalapítását - áll a párt közleményében.

2008.01.11 19:43MTI

A nyilatkozat kiadása előtt néhány órával tartott frakcióülésen nem találtak alkalmat arra, hogy szándékukról és annak okairól tájékoztatást adjanak - olvasható a dokumentumban.

Az MSZP óbuda-békásmegyeri képviselőcsoportjából csütörtökön kilépő kilenc önkormányzati megalakította a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) III. kerületi alapszervezetét és képviselőcsoportját. Az elszakadást megelőzően 13 tagú volt az MSZP képviselőcsoportja az ellenzéki többségű önkormányzati testületben. Az átalakulást követően négyen maradtak a helyi MSZP-frakcióban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.