55 éves volt

Elhunyt Obersovszky Péter

Hosszan tartó betegség után vasárnap hajnalban elhunyt Obersovszky Péter újságíró, riporter, műsorvezető. 55 éves korában érte a halál.

2015.05.31 09:37MTI
Fotó: MTVA

Obersovszky Péter 1986-tól volt újságíró: dolgozott a Kossuth Rádió Krónikájánál, az Egyenleg és a Hét című tévéműsoroknál - utóbbinak szerkesztő riportere, majd főszerkesztője lett.

A kereskedelmi média világába is belekóstolt, hiszen dolgozott a TV2-nél és az Infórádiónál is.

2004-ben indította el a Krónika délben című műsort a Klubrádión és ezzel egyidejűleg a Magyar Televízió Élesben című vitaműsorát is ő vezette.

Főszerkesztője és műsorvezetője volt az Echo TV Tabuk nélkül és Heti mérleg című műsorának is. A közmédiában vezette a Ma Reggel és Az Este című műsort és felelős szerkesztője és műsorvezetője volt A Lényegnek.

4 kötetet is jegyzett. Első könyvét 2005-ben szerezte, amelyet további 3 kötet követett.

Az utolsó percekig, hatalmas erővel dolgozott a Kossuth Rádió, Vasárnapi Újság című műsorában, mint felelős szerkesztő.

Az MTVA Obersovszky Pétert saját halottjának tekinti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.