Lehet és kell is javítani az ellátáson

Tarlós: a hajléktalanság problémája 70 százalékban szociális kérdés

30 százalékban a város műkőképességének kérdése.

2015.05.28 09:47MTI

A hajléktalanság problémájának a kezelése 70 százalékban szociális, 30 százalékban a város műkőképességének kérdése Budapest számára - erről Tarlós István főpolgármester beszélt csütörtökön az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.

Tarlós István azt mondta, a hajléktalanellátás eddigi minőségét lehet és kell javítani, és a belügyminiszterrel összefogva ötödik éve erre törekszenek.

A Fővárosi Közgyűlés szerdai döntéseivel kapcsolatban a főpolgármester kitért arra, hogy a 3-as metró szerelvényeinek a felújítása hamarosan megkezdődik. Minden, a vonalon futó szerelvényt 2017-re felújítanak - közölte Tarlós István.

A főpolgármester a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában arról beszélt, felelős és jó döntésnek tartja, hogy Áder János köztársasági elnök csatlakozott Al Gore volt amerikai alelnök azon kezdeményezéséhez, amellyel egy új globális éghajlatvédelmi megállapodás létrehozása érdekében a világ vezetőit egységre és cselekvésre ösztönöznék.

Emlékeztetett, a Fővárosi Közgyűlés szerdán döntött arról, hogy az államfő felhívására a fővárosi önkormányzat támogatja a világméretű kezdeményezést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.