Előzetesbe került

Terrorcselekménnyel gyanúsítanak egy kaposvári férfit

Terrorcselekményre való előkészület miatt gyanúsítottak meg egy kaposvári férfit, az illetőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

2015.05.21 17:10Havariapress

Terrorcselekményre készülhetett az ügyészség szerint egy kaposvári férfi, akit a hét elején fogtak el a hatóságok. Az igen szűkszavú ügyészségi közleményből mindössze annyi derül ki, hogy az illetővel szemben a Nemzeti Nyomozó Iroda indított nyomozást, és a terrorcselekmény előkészülete mellett robbanóanyaggal, illetve robbantószerrel való visszaélés bűntettével is meggyanúsították, azt azonban nem közölték, hogy a gyanúsítás szerint mire is készült valójában a férfi.

A gyanúsítottat a nyomozó hatóság őrizetbe vette, a bíróság pedig - Somogy Megyei Főügyészség indítványát elfogadva - elrendelte az előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.