Álnév

Feljelentést tesz a levélhamisítási ügyben az EMMI

Feljelentést tesz az Emberi Erőforrások Minisztériuma azzal az állítólag meghamisított levéllel kapcsolatban, amely a Köznevelésért Felelős Államtitkárság egyik vezetőjének nevével került fel az internetre, a Corvinus Egyetem majdani sorsával kapcsolatban.

2015.05.21 13:46Havariapress

Az oktatásügyekért is felelős tárca csütörtökön jelentette be, hogy feljelentést kíván tenni amiatt a levél miatt, ami a napokban, a Köznevelésért Felelős Államtitkárság egyik főosztályvezetőjének nevével került fel az internetre, mivel az hamisítvány. A levélben a főosztályvezető állítólagos utasításokat adott a Corvinus Egyetem feldarabolásával kapcsolatban, a szaktárca azonban közölte: a Köznevelésért Felelős Államtitkárság nem adhat és nem is ad semmilyen utasítást a felsőoktatási intézményeknek. A minisztérium közleménye úgy véli, hogy a durva hamisítvány célja az lehet, hogy feszültséget szítson a felsőoktatás szereplői között, szembeállítsa a hallgatókat, szülőket, oktatókat és a döntéshozókat, illetve akadályozza az intézményrendszer biztonságos működését és előidézze annak negatív megítélését a közvélemény előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.