Licit

Árvereznek a Tescóban - 600 tételre lehet licitálni

Árverésen értékesíti a Tesco áruházlánc a februárban bezárt 13 üzlet berendezését, a két- vagy háromfordulós online aukción ötszáz-hatszáz tételre lehet licitálni a nyáron.

2015.05.21 10:10MTI

Az aukciót szervező Intergavel Kft. csütörtöki tájékoztatása szerint az árverésre szánt berendezések, logisztikai eszközök között optikai szalonok teljes berendezésére, polcrendszerekre, kocsikra, sütőipari gépekre, valamint targoncákra is lehet licitálni.

Az árverést várhatóan júniusban és júliusban rendezik, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, cégek képviselői, valamint egyéni vállalkozók versenghetnek az egyes tételekért - olvasható a tájékoztatásban.

A teljes kikiáltási ár meghaladja a 100 000 eurót, a 31 millió forintot.

Közölték, a Tesco már évek óta az online aukciót választja, ha megválik a berendezések egy részétől, mert ez az értékesítési forma garantálja a tiszta versenyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.