Emberölés

Vádemelés a brutális forráskúti gyilkosság ügyében

Vádat emeltek egy tavaly ősszel meggyilkolt fiatal forráskúti nő ügyében. A vádirat szerint az áldozatot gyermekkori ismerőse megerőszakolta, majd brutálisan bántalmazta.

2015.05.19 08:34MTI

A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc közölte, az ügyészség a 21 éves férfit szexuális erőszak, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és súlyos testi sértés bűntettével vádolja.

A vádirat szerint a férfi tavaly november 22-én délelőtt elhívta forráskúti házához a a 22 éves nőt. Az ittas vádlott szexuális ajánlatot tett, de a sértett ezt visszautasította. A férfi ezután megerőszakolta, majd fojtogatni kezdte a nőt, aki végül elveszítette az eszméletét. A vádlott ezután is bántalmazta a védekezésre képtelen nőt, majd másfél-két óra múlva kalapáccsal többször fejen is ütötte. Végül ezek a koponyasérülések okozták az áldozat halálát.

A vádlott a holttestet és a sértett biciklijét az ingatlan hátsó részében levő disznóólnál elrejtette, a nő használati tárgyait a kazánban elégette, a házat pedig takarítószerekkel felmosta. A sértett holttestét és biciklijét a nőt kereső rendőrök találták meg másnap.

A vádlott 2014 májusában Szegeden lefejelte akkori barátnőjét, akinek eltört az orrcsontja - most emiatt is vádat emeltek ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.