Legalább is a Jobbik szerint

Vasárnapi pihenőnap - vissza kell vonni a törvényt!

A Jobbik szerint megbukott a boltok vasárnapi zárva tartására vonatkozó törvény, ezért vissza kell vonni azt.

2015.05.05 14:30MTI

Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője keddi sajtótájékoztatóján úgy vélte, hogy a társadalmi felháborodás olyan mértékű, amivel nem mehet szembe egy az emberek érdekeit szolgálni kívánó kormány. A jogszabályt a hatályba lépése óta eltelt másfél hónapban többször kellett módosítani, mert életszerűtlen és szakmaiatlan - jegyezte meg.

Az ellenzéki politikus felidézte, hogy a zárva tartás az ő programjukban is szerepelt, de egyebek mellett négyzetméterben, nyitva tartási időkben, kivételekben voltak eltérések.

A szabad vasárnap kérdését legitim felvetni, de széles körű társadalmi vita végén, kiérlelt javaslatot kell letenni ahhoz, hogy az sikeres legyen, a hatályos törvényt pedig vissza kell vonni - ismertette a Jobbik álláspontját Dúró Dóra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.